perjantaina, helmikuuta 06, 2009

Kylmäsavulohipastaa

Alun perin Jyrki Sukulan Kaikilla mausteilla -kirjasta otettu resepti, vähän muunneltuna. Tämä on yksi suosikkipastoistani, helppo ja nopea tehdä, mutta vähän ylellisemmän makuinen :). Jälleen hieman muunneltuna, kun kaapista ei löytynyt tuoretta persiljaa, mutta hyvää on ilmankin.

kylmäsavustettua lohta
1 sipuli
2dl kermaa
n. 1dl valkoviiniä
tilkka konjakkia
mustapippuria
cayennepippuria
(persiljaa)
oliiviöljyä

Kuullota sipulit oliiviöljyssä, lisää nesteet ja mausteet, sekä kala suikaleina. Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia, tarkista maku.

Tarjoile esim. täysjyväspagetin ja fetajuuston kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti